“ANNIE & THE POSSIBLE TRIO”

ANNIE & THE POSSIBLE TRIO (1)Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου διοργανώνει μουσική βραδιά. Θα εμφανιστούν οι «ΑΝΝΙΕ &  the Possible trio». H μπάντα δημιουργήθηκε το 2012 και αποτελείται από τέσσερεις έμπειρους μουσικούς. Πρόκειται για την Άννη Κεφαλά (φωνητικά), τον Μένιο Γούναρη (πλήκτρα), τον Σταύρο Παναγιωτόπουλο (κιθάρα) και τον Μάκη Φεγγούλη (κρουστά). Ο ήχος τους είναι ένας συνδυασμός  jazz – soul – funk, χωρίς να λείπουν οι διασκευές γνωστών κομματιών της rock , πάντα με γνώμονα το ύφος και την αισθητική της μπάντας. Κύριο χαρακτηριστικό των μελών της μπάντας είναι η ενέργεια, η αυτοσχεδιαστική διάθεση και η ειλικρινής προσέγγιση των συνθέσεων, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου και εκφραστικού ηχητικού αποτελέσματος.

Η συναυλία θα γίνει στην μεγάλη αίθουσα του Παπαστράτειου την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 20.30. Είσοδος 5 €.


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ