ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ CHA-RMA TRAVEL KRALLIS)

Είναι η κατάλληλη εποχή για μια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη που προσφέρει τα πάντα. Εκτός από ξενάγηση στις θέσεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος μέσα στην πόλη και επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο, θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου στην Πιερία. Αλλά σε αυτή την εκδρομή υπάρχει και χρόνος για παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, για διασκέδαση στα πολυάριθμα νυχτερινά κέντρα της πόλης , αλλά και για ψώνια στη δυναμική αγορά που τούτη την εποχή έχει εκπτώσεις. Ακολουθήστε μας λοιπόν το τριήμερο 14-15-16 Φεβρουαρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, με κόστος 110 € που καλύπτει μεταφορές, δύο διανυκτερεύσεις στο CAPSIS HOTEL 4* με πρωινό και ξενάγηση στο Δίον. Θα αναχωρήσουμε το μεσημέρι της Παρασκευής στις 15.00 και θα επιστρέψουμε το βράδυ της Κυριακής. Δηλώσεις συμμετοχής στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στο 2641024767 και στο τουριστικό γραφείο ΚΡΑΛΛΗΣ.city_hotel_thessaloniki_events_3


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ