Έντυπο προβολής τμημάτων 2024-2025

05/09/2024
GEA_2024-1

Ξεφυλλίστε το έντυπο μας και βρείτε για εσάς και το παιδί σας το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Για άλλη μια χρονιά η ΓΕΑ έρχεται ανανεωμένη με όμορφες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακολουθεί χαιρετισμός απο τον πρόεδρο της Γ.Ε.Α. Ανδρέα Μπρέσιακα

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και πιο δραστήρια σωματεία, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Στη σχεδόν 80χρονη πορεία της, το όνομά της είναι ταυτόσημο με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι και στην πνευματική ανάταση του τόπου. Προς αυτό το σκοπό, στο πέρασμα των χρόνων, σημαντικό και σπουδαίο ρόλο διαδραμάτιζε και διαδραματίζει η επιτυχής λειτουργία των τμημάτων μας, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε διεξοδικά στις επόμενες σελίδες του παρόντος εντύπου. Σε αυτά, μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες, έχουν τη δυνατότητα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων προπονητών και δασκάλων, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Για το λόγο αυτό εξάλλου, διαχρονικά η αγρινιώτικη κοινωνία και όχι μόνο, στήριζε και στηρίζει τη Γ.Ε.Α., αναγνωρίζοντας την άρτια και μεθοδική δουλειά που λαμβάνει χώρα στους κόλπους της. Ενήλικες την επιλέγουν και γονείς της εμπιστεύονται τα παιδιά τους, για την εκγύμνασή τους και την καλλιέργεια και ανάδειξη των δεξιοτήτων τους. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι σε αυτό συνηγορούν και οι υποδομές του συλλόγου, με κυριότερη εξ αυτών το «Παπαστράτειο Μέγαρο». Πρόκειται για ένα κτήριο μοναδικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Αγρινίου και διαθέτει τις πλέον κατάλληλες και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των τμημάτων μας.

Με γνώμονα τα ανωτέρω και με οδηγό την επαγγελματική και οργανωμένη δουλειά, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου στο διάβα του χρόνου δυναμώνει όλο και περισσότερο, σεβόμενη την ιστορία της και ανταποκρινόμενη ταυτόχρονα στις σύγχρονες απαιτήσεις. Στη νέα λοιπόν χρονιά που έρχεται σας καλούμε όλες και όλους, ενήλικες και μικρά παιδιά, να δώσετε το παρών και να δημιουργήσουμε τμήματα ακόμη πιο δυναμικά, που θα αποτελούν στην κυριολεξία κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού. Τμήματα, στα οποία οι ενήλικες θα μετουσιώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε δημιουργική ενασχόληση και οι μικροί μας φίλοι θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική αλληλεπίδραση.

 

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου
Ανδρέας Κ. Μπρέσιακας

 

Το έντυπο της Γ.Ε.Α

GEA_2024

 

 

το ψηφιακό μας φυλλάδιο

 


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ