ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ CHAR-MA TRAVEL)

Ετοιμαζόμαστε για μια  εκδρομή σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της χώρας : τα Τρίκαλα, που θα συνδυάσουμε με την Ελάτη και το Περτούλι,  θα επισκεφτούμε  τα Μετέωρα και στην επιστροφή θα περάσουμε και από τα Τζουμέρκα μιας και λέμε να γυρίσουμε  (αν ο καιρός επιτρέπει) από την ορεινή διαδρομή Τρικάλων – Άρτας. Η εκδρομή θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου , τότε που ο χειμώνας δεν έχει ακόμα απλωθεί για τα καλά και τα δάση έχουν τα υπέροχα χρώματα του φθινοπώρου. Η συμμετοχή κοστίζει μόνο 60 € και περιλαμβάνει μεταφορά και διανυκτέρευση με πρωινό στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων το ACHILLION TRIKALA 3*. Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Γ.Ε.Α., στο τηλέφωνο 2641024767 και στο τουριστικό γραφείο CHAR-MA TRAVEL.TRIKALA


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ