ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων διοργανώνει μουσικές συναυλίες για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι συναυλίες που θα γίνουν στο Παπαστράτειο μέγαρο, γίνονται σε συμπαραγωγή με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» και την «Αγρίνιο Sound, Παναγιώτης Αυγέρης» και είναι υλοποίηση μιας ιδέας της Λαμπρινής Γιαννούτσου, ιδιοκτήτριας της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας «Connectome Projects».

Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι το εξής: ο Παύλος Μπερμπερίδης  το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, η ροκ μπάντα «The Dreamerz» την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, το σχήμα που αποτελούν οι Ευγενία Γρέντζελου, Αγγελική Δαλιάνη, Σπύρος Κριάρης, Άκης Σαγάνης  το Σάββατο 2 Ιανουαρίου και ο Γιώργος Βλαχοδήμος με την ορχήστρα του  την Κυριακή 3 Ιανουαρίου.

Όλες οι συναυλίες θα αρχίζουν στις 20.00 και θα έχουν διάρκεια περίπου 1 ώρα. Θα γίνουν χωρίς κοινό, αλλά μόνο με την παρουσία του αναγκαίου προσωπικού, που θα υποστηρίξει τεχνικά το εγχείρημα, και όλους τους προβλεπόμενους από τον νόμο περιορισμούς, στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου και θα μεταδίδονται ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» και οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό ή ενημερωτικό ιστότοπο ενδιαφέρεται, μετά   από συνεννόηση με το τηλεοπτικό κανάλι για τα τεχνικά θέματα.

Οι συναυλίες που διοργανώνονται με μια εντελώς καινούργια διαδικασία, μέσα σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, είναι μια δράση ενδυνάμωσης της κοινότητας και εμψύχωσης των συμπολιτών μας και δημιουργία μιας ευχάριστης πινελιάς, για την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Tags:

Comments are closed.