ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ CHAR-MA TRAVEL)

Philip_II_larnax_vergina_greece

 

 

Το τετραήμερο που δημιουργείται στις 28 Οκτωβρίου γίνεται μια γεμάτη εκδρομή στη Δ.Μακεδονία.  Οι τρεις διανυκτερεύσεις θα είναι στο ξενοδοχείο ALFA της Έδεσσας και από εκεί θα γίνουν όλες οι εξορμήσεις. Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα πριν φτάσουμε στην Έδεσσα θα επισκεφθούμε Βεργίνα, Βέροια και Νάουσα. Τη δεύτερη ημέρα θα επισκεφθούμε την περιοχή του Καιμακτσαλάν και τα ωραία χωριά της. Την τρίτη ημέρα προβλέπεται η εκδρομή στην Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ . Την τέταρτη και τελευταία μέρα επίσκεψη στο Νυμφαίο και επιστροφή. Πληροφορίες στο γραφείο της Γ.Ε.Α. και στο τουριστικό γραφείο ΚΡΑΛΛΗΣ που διοργανώνει την εκδρομή.


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ