ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

18/01/2012

Στο τμήμα αυτό τα παιδιά μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και τις κινήσεις τους, να εκτελούν με πειθαρχία τις κινήσεις και να έχουν αυτοέλεγχο. Η ενόργανη συμβάλλει στην πολύπλευρη σωματική ανάπτυξη του παιδιού και στη σωστή στάση του σώματος.

ΝΑΝΣΥ   ΤΣΟΥΚΑ

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με κύρια ειδίκευση στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού χώρου (Αναψυχή Κλειστών Χώρων) και δευτερεύουσες στην Πετόσφαιρα και στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και έχει εργαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σε Φυσικοθεραπευτήρια, σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου, και σε διάφορα Γυμναστήρια της πόλης.

Από το 2003 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Γ.Ε.Α. ως υπεύθυνη τμημάτων: power yoga – ενόργανης γυμναστικής – ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών χορών για μεγάλους και παιδιά – χορών latin – jazz – hiphop.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΓΙΟΓΚΑ-ΛΑΤΙΝ-ΧΙΠΧΟΠ-ΤΖΑΖ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

4-5   Χορός

4-5   Χορός

5-6   Χορός

5-6   Χορός

6-7   Χορός

6-7   Χορός

6-7  Ενόργανη

6-7  Ενόργανη

7-8  Ενόργανη

7-8   Χορός

7-8   Χορός

7-8   Χορός

8-9 Γιόγκα ενήλ

8-9 Γιόγκα ενήλ

8-9   Χορός

8-9   Χορός

9-10 Λάτιν ενήλ

9-10 Λάτιν ενήλ

9-10  Χορός

Χορός είναι λάτιν, τζαζ , χιπχοπ


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ