ΑΕΡΟΜΠΙΚ

12/01/2012

Το αερόμπικ είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης που συνδυάζει τον ρυθμό της μουσικής με χορευτικές κινήσεις και γυμναστικές ασκήσεις. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του μαθήματος επιφέρει ψυχική και σωματική τόνωση, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης, της καρδιακής αντοχής, της ευκινησίας καθώς και στη μείωση του σωματικού λίπους.

Τα μαθήματα αερόμπικ περιλαμβάνουν high impact aerobic, step impact, dance aerobic, jumba fitness καθώς και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης για όλο το σώμα (συμπεριλαμβανομένων κοιλιακών και ραχιαίων).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

9:30-10:30

2ος όροφος

9:30-10:30

2ος όροφος

9:30-10:30

2ος όροφος

16:00-17:00

2ος όροφος

16:00-17:00

2ος όροφος

 

PILATES

 

Το Pilates αποτελεί μια από τις πιο διάσημες μεθόδους γυμναστικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο , η οποία αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια στην Αμερική από τον Joseph H. Pilates  και υπόσχεται καλύτερη ποιότητα ζωής, προσδίδοντας ενέργεια και ευκινησία. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εκγύμνασης που ενδυναμώνει και γραμμώνει τους μύες βελτιώνοντας έτσι την στάση του σώματος και μειώνοντας τις χρόνιες μυϊκές διαταραχές και πόνους στη μέση και τον αυχένα.

Το τμήμα ακολουθεί μια σειρά μαθημάτων ολοκληρωμένης , ελεγχόμενης και ασφαλούς άσκησης χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως mini ball, pilates ring, toning balls, elastic bands. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικία.

 

 

«Σε 10 μαθήματα θα αισθανθείτε την διαφορά,

 

σε 20 θα την δείτε και

 

σε 30 θα έχετε αποκτήσει άλλο σώμα»

 

 

                                                Joseph H . Pilates

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00-11:00

2ος όροφος

10:00-11:00

2ος όροφος

20:00-21:00

3ος όροφος

20:00-21:00

3ος όροφος

21:00-22:00

3ος όροφος

21:00-22:00

3ος όροφος

   


 

 

 

ΤΣΕΤΣΕΛΗ ΜΑΡΘΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Αθήνας με ειδικότητα στην Ρυθμική Γυμναστική και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates  (από «The Pilates Coach”) καθώς και Προπόνησης Δόνησης. Επίσης είναι κάτοχος του Intermediate, Advanced 1 και DDI στο Modern Theatre Dance ISTD.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με καταξιωμένους εισηγητές σε διάφορα αντικείμενα και το 2004 συμμετείχε εθελοντικά στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ως ερμηνεύτρια-χορεύτρια.

Έχει εργαστεί σε σχολή Χορού, στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, σε daily camp, ενώ μέχρι και σήμερα εργάζεται ως personal trainer. Από το 2008 εργάζεται στην Γ.Ε.Α. έχοντας αναλάβει τα τμήματα Αερόμπικ, Pilates και την Σχολή Μοντέρνου Χορού.

 

YOGA

Η yoga είναι μία αρχαία μέθοδος γυμναστικής που βοηθάει στη μείωση του λίπους , αύξηση της δύναμης, γράμμωση, σωστή στάση του σώματος, την καλή λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού και την μείωση του στρες. Παράλληλα διδάσκεται το σύστημα yogalates που είναι συνδυασμός yoga, αναπνοών και διαφόρων οργάνων για ενδυνάμωση όλου του σώματος.

 

ΝΑΝΣΥ   ΤΣΟΥΚΑ

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με κύρια ειδίκευση στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού χώρου (Αναψυχή Κλειστών Χώρων) και δευτερεύουσες στην Πετόσφαιρα και στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και έχει εργαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σε Φυσικοθεραπευτήρια, σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου, και σε διάφορα Γυμναστήρια της πόλης.

Από το 2003 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Γ.Ε.Α. ως υπεύθυνη τμημάτων: power yoga – ενόργανης γυμναστικής – ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών χορών για μεγάλους και παιδιά – χορών latin – jazz – hiphop.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΓΙΟΓΚΑ-ΛΑΤΙΝ-ΧΙΠΧΟΠ-ΤΖΑΖ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

4-5   Χορός

4-5   Χορός

5-6   Χορός

5-6   Χορός

6-7   Χορός

6-7   Χορός

6-7  Ενόργανη

6-7  Ενόργανη

7-8  Ενόργανη

7-8   Χορός

7-8   Χορός

7-8   Χορός

8-9 Γιόγκα ενήλ

8-9 Γιόγκα ενήλ

8-9   Χορός

8-9   Χορός

9-10 Λάτιν ενήλ

9-10 Λάτιν ενήλ

9-10  Χορός

Χορός είναι λάτιν, τζαζ , χιπχοπ



Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ