ΧΟΡΟΙ LATIN – JAZZ – HIP HOP

ΧΟΡΟΙ LATIN –  JAZZ – HIP HOP: Στα τμήματα διδάσκονται διάφορα είδη χορών και βασικών θέσεων και ασκήσεων που βοηθούν τη σωστή στάση του σώματος και την εκμάθηση των βημάτων των χορών. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς διδάσκονται όλα τα είδη των χορών είτε σε μορφή  ελεύθερων χορογραφιών, είτε με την βοηθητική χρήση οργάνων και υλικών. Διδάσκονται βήματα, φιγούρες και ολοκληρωμένες χορογραφίες.

ΝΑΝΣΥ   ΤΣΟΥΚΑ

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με κύρια ειδίκευση στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού χώρου (Αναψυχή Κλειστών Χώρων) και δευτερεύουσες στην Πετόσφαιρα και στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και έχει εργαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σε Φυσικοθεραπευτήρια, σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου, και σε διάφορα Γυμναστήρια της πόλης.

Από το 2003 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Γ.Ε.Α. ως υπεύθυνη τμημάτων: power yoga – ενόργανης γυμναστικής – ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών χορών για μεγάλους και παιδιά – χορών latin – jazz – hiphop.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΓΙΟΓΚΑ-ΛΑΤΙΝ-ΧΙΠΧΟΠ-ΤΖΑΖ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

4-5   Χορός

4-5   Χορός

5-6   Χορός

5-6   Χορός

6-7   Χορός

6-7   Χορός

6-7  Ενόργανη

6-7  Ενόργανη

7-8  Ενόργανη

7-8   Χορός

7-8   Χορός

7-8   Χορός

8-9 Γιόγκα ενήλ

8-9 Γιόγκα ενήλ

8-9   Χορός

8-9   Χορός

9-10 Λάτιν ενήλ

9-10 Λάτιν ενήλ

9-10  Χορός

Χορός είναι λάτιν, τζαζ , χιπχοπ

 

Comments are closed.