MILAN IWWF WAKEBOARD WORLD CHAMPIONSHIPS

21/06/2011

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD 2011 ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ WAKEBOARD 2011.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ.Ε.Α. ΕΛΠΙΔΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ ,ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Κο ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΟΥΝΗ ΣΑΝ NATIONAL TEAM COACH ΚΑΙ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΑΡΤΖΟ ΣΑΝ NATIONAL TEAM CAPTAIN.

 

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑΜΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.

 

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΧΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 12/17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011.

 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η Γ.Ε.Α. ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE :

 

http://www.federazionescinautico.com/


Λίγα λόγια

Το έτος 1946 καθιερώνεται ως δεύτερη Εθνική Εορτή η 28η Οκτωβρίου 1940. Με την ευκαιρία του εορτασμού της εμπλουτίζει το εορταστικό της πρόγραμμα και με αγώνες Στίβου, δηλ. τρέξιμο, πήδημα, πάλη κλπ. με την επωνυμία “ΑΓΡΙΝΙΑ” .
Το πείραμα επαναλαμβάνεται και στον εορτασμό και της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στους αγώνες αυτούς δίνει την επωνυμία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”.
Παρατηρεί ότι οι αγώνες αυτοί, τα “ΑΓΡΙΝΙΑ” και τα “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΑ”, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
Αυτό τού γίνεται αφορμή να αναπτύξει πρωτοβουλία για την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου..


Επικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ